Élet-Ritmus lótusz üvegcse mennyezetvilágító

örömmel osztom meg életem legnagyobb alkotásának fényképeit 😊 a megtervezése után, egy éven át keltem s feküdtem a körülöttem egyszer itt, egyszer ott tornyosuló üvegtáblák, később már kivágott s becsiszolt üvegdarabok, majd a már összeforrasztott panelek között.. 💙
egy kis ízelítő a méreteiből: a kép maga 2,2m x 3m méretű, ami 6,6 nm felület, a két kép összesen 13,2 nm és 1824 db becsiszolt üvegdarabot tartalmaz.. további részletek, adatok, felhasznált alapanyagok és a készítés maga a születéséről készült blogbejegyzésben olvashatod el..

inspiráció: amikor megmozdul a Nemlét, megnyilvánul az Élet.. kivirágzik, s dobog, lüktet, végtelen körforgás, az örök most szent terében.. fény.magigyekeztem napfényben, szórt fényben úgy fényképezni, hogy érzékelhető legyen az egész tér ahova és ahogyan felkerült.. ez egy budapesti magániskola előadóterme..
a részleteket és az irizált szirmokat is igyekeztem élethűen megörökíteni 😊 fényképen nehéz visszaadni az üveg minőségét, a színeket, a fényeket..

két kicsi bimbós kép is készült 1:1 méretben a B és a C panel bimbójáról, mint egy képkivágás 💙 ők egy-egy kis helység hátulról megvilágított faliképei lettek..
..és aki most lett kíváncsi, hogy ez az egész hogyan is született meg, annak szeretettel ajánlom a készítéséről szóló blogbejegyzést, ahol leírom a részleteket, adatokat, felhasznált alapanyagokat és az egész folyamatot, ahogyan megszületett 💙

2 megjegyzés:

szólj hozzá!