IV. tervezd meg saját mécsestartód! (2015)

negyedik alkalommal indítom el a "tervezd meg saját mécsestartód!" játékot! a beküldött tervek közül kiválasztok egyet, amit megvalósítok Karácsonyra a nyertes pályázónak :)

az elmúlt három év lelkesedése után, bízom benne, hogy idén is sokak fantáziája szökken szárnyra a felhívás hallatán és veti papírra mécses álmát, vagy elképzelését az ideális mécsestartóról.. kíváncsian várom, hogy ez évben milyen terveket kapok Tőletek, milyen szép, s ötletes kihívással ajándékoztok meg, hogy egyet elkészítve közülük, Fényt ajándékozzak a szerencsés kiválasztottnak a Szeretet Ünnepére.. :)

a szabályok nagyon egyszerűek: rajzold le kézzel vagy gépen is megszerkesztheted álmaid mécsestartóját, valahogy digitalizáld, (fényképezd le, szkenneld be) majd küldd el az uvegcse@uvegcse.hu e-mail címre! az üvegcse facebook oldalán megosztom a beérkező terveket, lehet majd nézegetni, ötletelni, lájkolni, kommentelni s persze izgulni :) Mikulásra kiderül, kinek a tervét választom és készítem el..
kiválasztás szempontjai: a terv ötletessége, esztétikája, valamint a megvalósítás mennyire izgalmas számomra :) (..hogy nekem is jusson a játékból!) a részvételetekkel elfogadjátok, hogy szubjektív véleményem alapján fogok választani!
ami még fontos: színeket, méreteket ne feledjétek feltüntetni! valamint tartsátok szem előtt, hogy ezzel a technikával síküveg darabokból épülnek az ívek és a felületek!

kellemes ötletelést, tervezgetést, s Fény teremtést kívánok mindenkinek!
várom az e-mailokat mától december 1-ig! :)

2014. Daja terve (még több fotó a mécsesről, s a készüléséről)
2013. István szobrászművész terve (még több fotó a városról, valamint a készüléséről)
2012. Laci terve (még több fotó a mécsesről és a története)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

szólj hozzá!