III. tervezd meg saját mécsestartód! (2014)

harmadik alkalommal indítom el a "tervezd meg saját mécsestartód!" játékot! az elmúlt két év lelkesedése után, bízom benne, hogy idén is sokak fantáziája kap szárnyakat a felhívás hallatán és veti papírra mécses álmát, hogy egyet megvalósítsak közülük a szerencsés kiválasztottnak Karácsonyra! :)

"biztosan mindenkinek vannak elképzelései az ideális mécsestartóról, vagy találkozott már a majdnem tökéletessel, amin változtatna egy picit. most ezen elképzeléseiteket vethetitek papírra, és decemberben megvalósítok egyet közülük! :) "

a szabályok nagyon egyszerűek: rajzold le kézzel álmaid mécsestartóját, valahogy digitalizáld, (fényképezd le, vagy gépen is megszerkesztheted) majd küldd el az uvegcse@uvegcse.hu e-mail címre! az üvegcse facebook oldalán megosztom a beérkező terveket, lehet majd nézegetni, ötletelni, lájkolni, kommentelni és persze izgulni :) Mikulásra kiderül, kinek a tervét választom és készítem el, hogy a Szeretet Ünnepén a szerencsés nyertes asztalát ékesítse fényével.
kiválasztás szempontjai: a terv ötletessége, esztétikája, valamint a megvalósítás mennyire izgalmas számomra :) (..hogy nekem is jusson a játékból!) a részvételetekkel elfogadjátok, hogy szubjektív véleményem alapján fogok választani!
ami még fontos: színeket, méreteket ne feledjétek feltüntetni! valamint tartsátok szem előtt, hogy ezzel a technikával síküveg darabokból épülnek az ívek és a felületek!

kellemes ötletelést, tervezgetést kívánok mindenkinek!
várom az e-mailokat mától december 1-ig! :)

2013. István szobrászművész terve (még több fotó a városról, valamint a készüléséről)
2012. Laci terve (még több fotó a mécsesről és a története)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

szólj hozzá!