üvegcsék Veszprémben

kis nyári összefoglalóval készültem, hiszen a Balaton parton és Veszprémben sosem nyaraltam, vásároztam együtt az üvegcsékkel ❤ fantasztikus élményekkel gazdagodtam, ha nem lenne ilyen körülményes a súlyuk miatt logisztikázni, minden hétvégén világgá mennék Velük :)
Veszprém egy ékszerdoboz.. aki járt ott és megérezte, úgy is tudja, aki még nem, annak melegen ajánlom következő úti céljául! érdemes időt szánni a kis utcákban elveszve bolyongásra :)
Veszprémben az I. Veszprémi Varázslat Örömünnepre hívtak meg a szervezők 5 elem üvegcsével együtt. műhelyke szülött üvegcse kísérte a fellépőket a színpadon, valamint a Jezsuita kolostorban is Jelen voltunk ❤ mesés helyen csodálatos emberekkel ismerkedhettem meg. ezúton is köszönöm a lehetőséget! :) érdemes követni a FB oldalukat, mert ősszel folytatódik az Örömködés ❤ kedvcsináló fotókat az első Örömünnepről itt tudtok nézegetni.
Balatonalmádiban pedig az AlmadiART által rendezett Művészligeten vettünk rész, ami egyszerre volt ipar- és képzőművészeti találkozó, vásár és nyílt nap. itt csak a hátizsákban elférő aprólékokkal mutatkoztam be, mert Bici is velem volt.. teljes a triumvirátus :)
remélem, hogy hamarosan visszatérhetek a művésztelepre egy pár napot ott tölteni, a remekül felszerelt, főleg szilikátra szakosodott műhelyekben elveszni..

Mits Marci - szaxofon
..kíséri 5 elem üvegcse :)
a Jezsuita kolostorban :)
a Jezsuita kolostor előtt Fény foltokkal ❤ :)
szeptemberre csúszott nyári összefoglaló.. hamarosan jelentkezem, és kiderül mi megy itt a háttérben és hozok boldogságos híreket, hiszem műhelyke újjászületett :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

szólj hozzá!