újra! tervezd meg saját mécsestartód! (2013)

a tavalyi nagy lelkesedésen felbuzdulva idén is indul a "tervezd meg saját mécsestartód" játék! bízom benne, hogy idén nem csak lelkesedés kíséri az ötletet, hanem sok-sok tervet küldtök nekem, hogy egyet kiválasztva megvalósítsam a szerencsés kiválasztottnak Karácsonyra! :)
"biztosan mindenkinek vannak elképzelései az ideális mécsestartóról, vagy találkozott már a majdnem tökéletessel, amin valami apróság nem tetszett. most ezeket a gondolatokat vethetitek papírra, és decemberben megvalósítok egyet közülük! :) "
a szabályok nagyon egyszerűek: rajzold le kézzel álmaid mécsestartóját, valahogy digitalizáld, (fényképezd le, vagy gépen is megszerkesztheted) majd küldd el az uvegcse@uvegcse.hu e-mail címre! az üvegcse facebook oldalán megosztom a beérkező terveket, lehet majd nézegetni, ötletelni, lájkolni, kommentelni és persze izgulni :) Mikulásra kiderül, kinek a tervét választom és elkészítem, hogy Karácsonykor a szerencsés nyertes Ünnepi asztalát ékesíti fényével.
kiválasztás szempontjai: a terv ötletessége, esztétikája, valamint a megvalósítás mennyire izgalmas számomra :) (..hogy nekem is jusson a játékból!) a részvételetekkel elfogadjátok, hogy szubjektív véleményem alapján fogok választani!
ami még fontos: színeket, méreteket ne feledjétek feltüntetni! valamint tartsátok szem előtt, hogy ezzel a technikával síküveg darabokból épülnek az ívek és a felületek!
kellemes ötletelést, tervezgetést kívánok mindenkinek!
várom az e-mailokat mától december 1-ig! :)

a tavalyi terv és manifesztálódása :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

szólj hozzá!