tervezd meg saját mécsestartód! (2012)

..Karácsonyra! így is folytatódhatna, hiszen november 30-ig tart ez az izgalmas játék. biztosan mindenkinek vannak elképzelései az ideális mécsestartóról, vagy találkozott már a majdnem tökéletessel, amin valami apróság nem tetszett. most ezeket a gondolatokat vethetitek papírra, és decemberben megvalósítok egyet közülük! :)
a szabályok nagyon egyszerűek: rajzold le álmaid mécsestartóját, valahogy digitalizáld, (vagy gépen is megszerkesztheted)  majd küldd el az uvegcse@uvegcse.hu e-mail címre! az üvegcse facebook oldalán megosztom a beérkező terveket, lehet majd nézegetni, ötletelni, kommentelni és persze izgulni :) Mikulásra kiderül, kinek a tervét választom, elkészítem, és Karácsonykor már a szerencsés nyertes Ünnepi asztalát ékesíti fényével.
kiválasztás szempontjai: a terv ötletessége, esztétikája, valamint a megvalósítás mennyire izgalmas számomra :)) (..hogy nekem is jusson a játékból!) a részvételetekkel elfogadjátok, hogy a szubjektív véleményem alapján fogok választani!
ami még fontos: színeket, méreteket ne feledjétek feltüntetni! valamint tartsátok szem előtt, hogy ezzel a technikával síküveg darabokból épülnek az ívek és a felületek!
kellemes ötletelést, tervezgetést kívánok mindenkinek!
várom az e-mailokat október 15. és november 30. között! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

szólj hozzá!